nedeľa 17. júla 2016

Prečítané leto

Drahá Vik z Čítajme si spolu ma zavolala, aby som sa stala súčasťou letného dobrodružstva, ktoré spolu s Malým Pampúchom vymysleli. Najprv som si hlavu zmätene škrabala, lebo aj ja patrím k rodičom, ktorí túžia po tom, aby ich deti strávili najmä veľa času vonku. No potom som uznala, je naozaj ľahké nechať si deň ubziknúť. A čím viac ručičiek tu doma máme, tým viac.

Tak teda s miernym oneskorením, ledva lapajúc dych, no predsa sa zapájame aj my s našimi rukami.

Dnes končí prvý týždeň s témou Leto. Zajtra sa začína druhý týždeň, počas ktorého si môžete prečítať knihy o rastlinkách. Tak šup do letného dobrodružstva.


4 komentáre:

  1. Tyjoo my se aei taky připojíme i když zatím nevím přesně v cem to spočívá:) urcite je dobrý mít s dětmi nějaký zajímavý program. My se zatím tak poflakujeme po lese q po domě a ja jsem nejaka málo organizovanå...:) moc zdravím všechny ručičky! !!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Zuzana, vymysleli sme na každý týždeň leta tému: ku nej vždy nejaké tie knihy a k nim nejakú tú aktivitu. Knihy nie sú záväzné, pretože každý má doma iné zásoby a iný vek detí, a aj aktivity sú pomerne voľné. Vlastne záväzná je iba téma. Nuž a ak funguješ aj na FB, tak v skupine Prečítané leto sa tak nejako všetci vzájomne povzbudzujeme nepremrhať leto. Toto je základný balíček http://citajmesispolu.sk/wp-content/uploads/2016/07/Infografika_komplet.pdf

      Odstrániť
  2. Miriam! Ale teším sa veľmi! (My všetci lapeme po dychu, namojveru :)). Pôjdeš od začiatku alebo sa zosynchronizuješ s nami, hm? My už začíname dnes tretí týždeň, cestovateľský. Čo povieš? Juj, tešíme sa!

    OdpovedaťOdstrániť